Bli scout

Äventyr och utmaningar genom att själv få prova på. Hos oss får du uppleva äventyr i naturen och lära känna nya kompisar. Du kan vara scout genom hela livet.

I Scouterna får du prova på nya saker. I den lilla gruppen, patrullen, får du nya kompisar och öva på att leda dig själv och andra. I Scouterna blir du redo för livet.

När kan jag bli scout?

Du kan börja i Scouterna när du är 8 år. Du börjar som spårarscout och sedan blir du upptäckarscout, äventyrarscout, utmanarscout och roverscout. Ledare kan du vara sedan hela livet.

De tre vanligaste svaren på varför man är scout

1. Kompisarna
  2. Åka på läger
  3. Prova på nya saker

Agnes 8 år:

Jag älskar hajk.

Gå med i vår kår och testa scouting

Du är välkommen när som helst på terminen att komma på ett möte och testa scouting. Kontakta avdelningsledaren, så kan hen berätta mer och ni kan komma överens om när det passar.

Är du mellan 8-9 år?

Agnethe Henriksson är avdelningsledare för spårarna, dom har möte på måndagar 18-19.30. Du kan ringa Agnethe på 0704717641 ,  eller skicka ett mejl till agnethe.henriksson@tele2.se. Se även spårarnas sida

Är du mellan 10-11 år?

Roger Persson är avdelningsledare för upptäckarna, dom har möte på tisdagar 18.30-20.00 . Vill du vara med i scouterna och är i denna åldersgrupp tveka inte att höra av dig till Roger Persson roger.persson@telia.com.

Är du mellan 12-15 år?

Majvi Persson är avdelningsledare för äventyrs scouterna, dom har möte på onsdagar 18.30-20.30. Du kan ringa Majvi på 0702985696 eller skicka mejl till majvipersson@hotmail.com. Se även äventyrarna sida.

Ladda ner